FERESTRE PVC

Sisteme de profile GEALAN

Ferestrele si usile isi pun amprenta in mod decisiv asupra arhitecturii unei cladiri. Pe langa functiile lor de baza de a lasa lumina si aerul in incapere si in acelasi timp de a proteja utilizatorul, ele confera si caracterul unei cladiri. Un sistem modern de ferestre raspunde acestei provocari prin performante excelente si printr-o oferta cuprinzatoare de accesorii. GEALAN va ofera o gama larga de profile din PVC pentru ferestre, usi si rulouri. Fie ca sunt realizate in sistem de etansare cu garnitura de contact sau cu garnitura centrala, cu cercevea la fata sau semi-decalata, sistemele de profile GEALAN satisfac toate cerintele. 

NOU!  SISTEMUL DE PROFILE S9000

Mix genial

 • -Concept inteligent de garnituri cu 3 planuri de etansare
 • -Izolare termica si fonica foarte bune prin geometria cu 6 camere si prin adancimea mare de constructie la toc si cercevea
 • -Potrivit pentru preluarea a 3 foi de geam, cu grosime pana la 54 mm
 • -Optimizat pentru lipirea uscata a sticlei de cercevea, STV®

Preturile energiei cresc devenind un factor urias de costuri. Pe deasupra, reglementarile legislative de mediu determina cerinte ridicate in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor. Prin ferestrele GEALAN din sistemul S 9000 se pot obtine valori de casa pasiva, fara precedent.

s9000

 • – 82.5 mm adancime de constructie pentru o izolare termica si fonica de exceptie
 • – Este prezenta a treia garnitura de etansare ce imbunatateste izolarea, protejeaza elementele de feronerie de umezeala, iar comportamentul la deschidere este imbunatatit chiar si la temperaturi joase
 • -geam cu grosime de pana la 54 mm cu GEALAN STV® (permite preluarea geamurilor speciale)
 • – Rigidizare din otel pentru toc si cercevea
 • – Optimizat pentru lipirea uscata a geamului (STV®), ce reduce la minimum lucrarile de reglaj si revizie, sporeste protectia anti-efractie si permite realizarea de ferestre cu pana la 20% mai mari
 • – Elementele speciale, precumusile glisante cu ridicare, au cele mai bune valori de izolatie termica in sistemul S 9000
 • -Inaltime mai mare a peretelui de acoperire a geamului, pentru o mai buna termoiaolare in zona cu cea mai mare predispozitie la aparitia condensului)
 • – Suprafete personalizabile: alb, acrylcolor, placare cu aluminiu, folii decor lemn sau uni.

PERFECT CONTURAT ( S8000 IQ – 6 CAMERE)

Avantajele sistemului S8000 IQ

 • – Adancime de constructie de 74 mm pentru proprietati deosebite de izolare termica
 • – Camera principala marita pentru a permite introducerea armaturii de otel
 • – Disponibil in multiple variante acrylcolor si decor lemn
 • – Posibilitatea montarii sistemului automat de ventilatie GECCO (Gealan Clima Control)
 • – Usor de curatat datorita canalului de mari dimensiuni a tocului
 • – Design clasic fara varsta, cu baghete si cercevele rotunjite
 • – Pachet de geam termoizolator de pana la 44 mm.

Considerati importanta termoizolatia si totodata doriti sa imprimati personalitate casei dumneavoastra prin ferestre decor lemn sau cu suprafete speciale precum acrylcolor sau placare cu aluminiu?

s8000iq

Va recomandam sistemul nostru cu:

  • – 6 camere si 74 mm adancime de constructie.
  • – Geam de 48 mm cu STV® pentru termoizolatie si fonoizolatie sporita
  • – Uf = 1,1 W/m²K(cf. CBCE plc.)
  • – Clasa 5 de protectie fonica (reduce zgomotul cu pana la 47 decibeli)

Si in varianta acrylcolor: suprafetele acrylcolor sunt extrem de rezistente la zgariere si agresiune, sunt antistatice, se curata foarte usor si isi pastreaza culoarea timp indelungat.

 • Permite lipirea uscata a geamului (STV®), ce se traduce in protectie anti-efractie crescuta, stabilitate mai mare si sunt evitate deformarile si torsiunile chiar si in cazul ferestrelor de mari dimensiuni (sunt posibile dimensiuni cu pana la 20% mai mari)
 • Posibilitatea construirii de elemente speciale precum usile glisante cu ridicare.

SISTEMUL DE PROFILE S3000 ( 5 CAMERE)

Avantajele sistemului S3000

 • – Etansare termica si fonica buna datorita dispunerii speciale a camerelor
 • – 62 mm
 • – Stabilitate exceptionala datorita armaturii groase de otel din tocuri si cercevele
 • – Foarte usor de curatat datorita canalului de mari dimensiuni al tocului
 • – Linie exterioara clasica prin inclinarea dubla a cercevelei semi-decalate

 s3000

Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S3000 imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.

Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat in sistemul S3000 de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 62 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani. S3000 inseamna estetic si echilibru, indiferent ca este vorba de varianta clasica sau de cea orientata spre design, cu muchii rotunjite.

In designul fatadelor si incaperilor o importanta deosebita revine diferitelor culori si decoruri. In acest scop GEALAN a asigurat, prin noua tehnologie de caserare toate premisele. Multumita acestei tehnologii poate fi realizata aproape orice combinatie de acrylcolor, folii decor lemn sau folii uni, indiferent daca profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe.

 

Reglementarile legislative de mediu impun cerințe stricte în ceea ce priveşte coefcienții de izolare termică în domeniul ferestrelor. Noul sistem GEALAN FUTURA îmbină cele mai performante tehnologii, construind profile pentru case pasive şi în varianta colorată.

Platforma de sistem S 9000

Sistemul S 9000 complet formează platforma ideală pentru construcția de ferestre moderne, a ușilor de balcon, a uşilor de interior şi a uşilor culisante cu ridicare. Astfel, beneficiați de un sistem modern, care este la fel de potrivit atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele în renovare.

GEALAN FUTURA

Gealan FUTURA este un produs unic ce aduce cea mai modernă tehnologie de sistem S 9000 împreună cu IKD®  și STV®, care oferă o valoare Uf unică pe piață, de 0,89 W/m²K pentru profile colorate. Astfel, Gealan FUTURA obține valori de casă pasivă, păstrând designul inovator și utilizând sistemului IKD® în profilul de toc. Suplimentar, prin utilizarea STV® în combinație cu armăturile standard, se pot realiza dimensiuni ale cercevelei de până la 2,60 m și se asigură o protecție antiefracție ridicată, RC 2.

 • Izolare termică optimizată

Gealan Futura este un sistem dezvoltat pentru a atinge cele mai bune proprietăți de izolare termică, cu scopul de a obține certificatul de casă pasivă, ȋn conformitate cu IFT. Valoarea Uf de 0,89 W/m2 K testată confirmă excelentele proprietăți termoizolante de bază. Geometria cu 6 camere şi adâncimea mare de construcție din toc şi cercevea determină o izolare termică şi fonică excelentă.

 • Tehnologiile inovatoare

Pentru a îmbunătăți decisiv performanța și proprietățile de sistem, Gealan Futura se orientează spre metoda de lipire a sticlei STV® (vitraj static uscat) și tehnologia cu spumă® IKD (izolare intensivă integrată).

futura 1

 • STV ®

În cazul tehnicii de lipire Gealan STV ®, sticla se lipseşte de profilul din cercevea cu ajutorul unei benzi speciale, păstrând calarea obişnuită a geamului. Prin lipirea geamului de profilul de cercevea, rigiditatea lui se transmite în cercevea şi astfel întreg sistemul devine mai stabil.

Combinarea tehnicii STV® cu rigidizarea uzuală din oțel face posibilă realizarea de elemente cu dimensiuni fără precendent, de până la 2,60 m. Prin fixarea sticlei de cercevea cu ajutorul benzii STV® sunt evitate deformările și torsiunie, chiar și în cazul ferestrelor de mari dimensiuni. Astfel, chiar şi după ani de utilizare, ferestrele GEALAN- STV®  se deschid şi ȋnchid uşor, cu precizia unui seif.

futura 2

 • IKD ®

Prin utilizarea tehnologiei cu spumă IKD® se obțin proprietăți de izolare termică şi la ferestrele colorate. Pentru a atinge o izolare termică optimă, profilele cu STV® pot fi livrate umplute cu spumă termoizolatoare IKD ®, ȋn spațiul destinat de obicei oțelului rece. Spuma se fizează ȋn profil prin presiune şi nu prin aderența ȋn suprafață. De aceea, la tăierea componentelor ferestrei, spuma se ȋndepărtează uşor şi poate fi astfel reciclată separat.

 • Ferestre colorate – Acrylcolor

Gealan Futura este un sistem care răspunde celor mai ridicate exigențe ȋn materie de performanță tehnică. Ȋnsă¸nici estetica nu este neglijată, datorită design-ului inovator şi al varietății de culori. Astfel, Gealan oferă o gamă largă de opțiuni ȋn ceea ce priveşte profilele colorate, având posibilitatea ca pe lângă cele 7 nuanțe standard să puteți comanda ferestre acrylcolor în toate nuanțele RAL. Suprafața exterioară realizabilă prin tehnologia acrylcolor oferă rezistență la zgârieturi, intemperii, protejarea împotriva radiațiilor solare, decolorare, fiind ușor de întreținut.

Pe lângă numeroasele nuanțe acrylcolor, ferestrele Gealan Futura pot avea una din cele 34 de nuanțe de folii uni şi decor lemn sau pot fi placate cu aluminiu.

Comentariile nu sunt permise.