UŞI DE GARAJ

Este cunoscuta relatia apropiata dintre barbat si masina lui,motiv pentru care a adaugat inca o camera la casa pe care a denumit-o garaj.Garajul la randul lui are nevoie de o usa sigura, rezistenta pentru a-si proteja achizitia pe patru roti.
ThermoArt Design vine in ajutorul dumneavoastra cu usi electrice cu telecomanda de calitate superioara avand in compozitie panouri de tip sandwich din otel anticoroziv,izolatie cu spuma poliuretanica,cabluri de tractiune din otel galvanizat,sisteme de rulare pe role cu rulmenti,etansare prin garnitura la conturul usii,izolare termica si acustica,intrerupator supra-sarcina,incuietoare cilindrica cu tija cu caneluri,siguranta impotriva accidentarilor,fotocelule.
Avantaje usi de garaj sectionale
Usile de garaj sectionale au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect „ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

Comentariile nu sunt permise.