GEAMUL IZOLANT

Se poate executa în multiple combinaţii utilizând tipuri de sticlă cu diferite funcții:

– protecţie termică

– atenuare fonică

– siguranţă

– aspect estetic plăcut

– confort sporit pe timp de IARNĂ – vitrajul oferă o izolaţie termică de 3 ori mai mare decât cea a unui dublu vitraj obişnuit.

Această proprietate se traduce în următoarele avantaje:

– căldură şi confort

– economii semnificative pentru încălzire.

Confort sporit pe timp de VARĂ datorită funcţiei sale de control solar, respinge de două ori mai multă energie solară decât un dublu vitraj obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară, ceea ce înseamnă:

– reducerea costurilor de răcire;

– temperatură ideală şi protejarea mobilei.

Confort luminos – arhitectura contemporană este notabilă pentru folosirea cu generozitate a sticlei. Sporirea cantităţii de lumină naturală pătrunsă într-o încăpere este un element esenţial în proiectarea oricărui exterior sau interior. Aceasta joacă un rol important în asigurarea stării de confort a ocupanţilor.

Aspect estetic plăcut – transparent, translucid sau opac, geamul poate oferi o abundenţă de desene, culori şi texturi ce conferă stil si modernizează o încăpere. Sticla este un material ideal pentru a transforma un interior. Disponibil într-o gamă largă si având efecte, modele si culori diferite, vă permite să creaţi aspectul potrivit în orice încăpere. Izolare fonică – folosind geamuri cu funcţie de izolare acustică puteţi să vă bucuraţi de tihnă si linişte. Nivelurile de zgomot sunt măsurate în decibeli (dB). Un nivel confortabil de sunet este situat în jurul valorilor de 35dB ziua și 30dB noaptea. Geamurile izolante acustic elimină sunetul excesiv și efectele nocive ale zgomotului, fiind eficiente în special în clădirile situate lângă străzi cu trafic intens, autostrăzi, gări și aeroporturi.

Siguranţă – alegeţi un geam de securitate potrivit pentru a vă proteja de riscul rănirii în urma unor spargeri accidentale.

Geamul stratificat este realizat prin asocierea a două foi de sticlă prinse împreună de una sau mai multe folii EVA.

La momentul spargerii, aceste folii reţin foile de geam. Geamul se sparge în bucăţi, dar rămâne aderent la folie. Facturi minime – prin utilizarea produselor cu funcţie confort sporit, pe timp de iarnă și pe timp de vară, îmbunătăţiţi eficienţa energetică a ferestrelor dvs. şi ajutaţi la reducerea facturii de încălzire. U – Coeficient de transfer termic (fluxul de căldură care trece într-o unitate de timp de-a lungul unei suprafeţe de 1 m pătrat care separă două medii cu temperaturi care diferă cu 1 grad Celsius si se măsoara in W/m2*K. Un coeficient U mai mic înseamnă o pierdere mai redusă de căldură, deci o izolare mai bună)

Geamul izolant:izolant 1

Este realizat din două sau mai multe foi de sticlă, ce formează camere ermetic închise, în care se află aer sau gaz inert, unite prin baghete distanțiere de aluminiu sau plastic, îndoibile, umplute automat cu o substanță desicantă. Sigilarea se face în două etape: prima cu butil, iar a doua cu poliuretan dublu component. Prin adaugarea unor foi de sticlă cu straturi acoperitoare color, reflexive si Low-E se pot mari considerabil performanțele termice în funcție de cerințele de proiectare.

Noutate!!!

Bagheta distanțier THERMIX este o baghetă din plastic cu inserție de oțel inoxidabil, cu  transfer scăzut de energie, în diferite culori:

  gri deschis – RAL 7035,

  gri închis – RAL 7040,

  maro – RAL 8003,

  mahon – RAL 8016,

  negru – RAL 9005,

  alb – RAL 9016.

Principalele  avantaje față de bagheta distanțier clasică de aluminiu: reducerea semnificativă a apariției condensului pe marginile geamului datorită barierei termice încorporate.

Geamul izolant Triplex este format din:izolant 2

  3 foi de sticlă de diferite tipuri și grosimi;

  baghete distanțiere din aluminiu sau cu bariera termică, cu diverse lățimi, umplute cu agent deshidratant( sită moleculară). Agentul deshidratant are rolul absorbției umidității din interiorul camerei geamului izolant;

  aer sau gaz rar(argon) – spațiul format dintre foile de sticlă și baghetele distanțiere este umplut cu unul din gazele respective;

  sigilarea primară cu sigilant butilic;

  sigilarea secundară cu sigilant poliuretanic.

Se pot realiza combinații de geam izolant, pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților noștri, oferind soluții optime și urmărind îmbunătățirea caracteristicilor tehnice(izolare termică, control solar ,siguranță și izolare acustică).

Geamul izolant Triplex față de geamul izolant Duplex îndeplinește caracteristici performante prin izolare termică îmbunătățită și izolare acustică.

Geamul izolant personalizat este o combinație dintre geamul artistic și geamul float sau Low-E.

Pot fi combinate mai multe tipuri de geamuri artistice:

  geam sablat

  geam sablat color

  geam fuzionat

  vitralii

  geam colorlight

Prin combinarea diferitelor tipuri de geamuri artistice cu sticlă float sau Low-E se obțin funcții multiple cum ar fi izolarea termică și design.

Comentariile nu sunt permise.