MOBILA LIVING

Livingul sau sufrageria cum mai este redenumit reprezintă un alt loc important al casei tale în care te poţi relaxa sau socializa cu membrii familiei sau cu prietenii.

Dacă doriţi să optaţi pentru o mobilă de living elegantă şi de calitate vă propunem piese cu frezări discrete şi finuţe, cu un design deosebit. Finisajele noastre perfecte şi lemnul masiv asociat cu sticla fazetată sau sablată oferă un stil aparte locuinţei dvs.

Livingul reprezintă cartea de vizită a casei şi merită să-i acordăm atenţia cuvenită, el redând stilul şi rafinamentul dvs.

Doar la noi găsiţi obiecte de mobilier ce pot completa creativ şi funcţional livingul dumneavoastră. În acelaşi timp însă, aveţi posibilitatea de a vă crea un mobilier complet pentru living, alegând obiectele favorite sau pe cele mai folositoare. De la comode TV cu sertare sau cu uşi, rafturi pentru cărţi sau pentru obiecte decorative, oglinzi de perete, vitrine, poliţe, măsuţe de cafea, mese mari pentru living, până la scaune cu diverse tipuri şi culori de tapiţerii, puteţi alege şi decora sufrageria conform dorinţelor.

Vă oferim doar la comandă colecţii unice din tei, stejar, cireş, frasin şi lemn exotic, ce furnizează eleganţă şi stil şi vă oferă posibilitatea să transmiteţi din generaţie în generaţie drept moştenire tradiţională mobila marca ThermoArt Design cu linii nobile şi antice, cu design clasic sau sofisticat.

 

Comentariile nu sunt permise.