USI INTRARE

Avantajele usilor GEALAN

  • – varietate mare de decoruriusi intrare 1
  • – fiabilitate garantata
  • – cea mai buna stabilitate multumita armaturii groase si adancimii de constructie de 74 mm.
  • – siguranta impotriva intrarii prin efractie
  • – izolatie termica buna prin ranforsarea cu fibra de sticla a pragurilor
  • – etansari speciale impotriva curentului
  • – rezistenta la ploaie clasa 7a conform DIN EN 12208
  • – geometria si suprafata exterioara usor de curatat fac posibila intretinerea fara probleme.

 usi intrare 2

Usi de intrare din profile GEALAN din PVC

O usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprima stilul locatarilor, imprimand fatadei o nota personala. Usile din sistemul de profile S 8000 IQ sunt elemente de design arhitectural si influenteaza decisiv aspectul fatadei prin marime, forma si repartizare exterioara. Rotunjirile fine si geometria oblica a profilului accentueaza linia clasica si confera un aspect modern si atractiv, individualitate si valoare.

usi intrare 3

Usa S 8000 IQ cu stabilitate exceptionala

In cazul usilor de intrare din PVC stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol important. De aceea GEALAN a conceput traversele usii in sistemul S 8000 IQ astfel incat sa permita montarea celei mai mari armaturi posibile. In plus, dispunerea speciala a traverselor la o adancime de constructie de 74 mm permite utilizarea unui otel cu rezistenta la indoire mai mare cu pana la 30%. Armaturile sunt deja frezate in prealabil pentru a permite montarea rapida a elementelor de inchidere. Suporturile de praguri deja folosite si in celelalte sisteme GEALAN permit inchiderea etansa a usii pe prag.

Pentru a imbunatati rezistenta la torsiune si pentru intarirea colturilor usii, exista si elemente de imbinare pe colt adecvate. Multitudinea acesoriilor permite constructia celor mai variate modele de usi. In profilul usilor pot fi montate atat armaturi si module de inchidere disponibile pe piata, cat si umpluturi de pana la 40 mm. Profilele de usi sunt disponibile in doisprezece nuante acrylcolor standard sau in sase tipuri de imitatie de lemn, plus numeroase nuante extra-standard.

 

Comentariile nu sunt permise.